Vyhledávání


obličejová jóga

16.12.2011 22:34

Jak stárneme,tak náš obličej začne odrážet emoce za celý život.Mají tendenci se projevovat vrásky, vrásky smíchu, pokleslé rty, váčky pod očima, dvojitá brada, podbradek apod. Potom mohou narůstat náklady na udržování mladistvého vzhledu a přicházejí na řadu plastičtí chirurgové,kosmetické salóny atd. Ale můžete snížit své náklady  ...

Můžete Vypadat mladší, s obličejovou jógou.

Moje matka vypadá dost mladě na to, aby se mohla vydávat za moji sestru. A najednou jsem si uvědomil proč.Moje maminka má šedesát let, zábavné a ona nemusí kupovat krémy proti vráskám, nebo make-up, protože její kůže jen září. Aniž by to kdokoliv věděl, moje maminka byla a je fanatik obličejové jógy .

Jóga i obličejová je pro lidi, kteří chtějí zhubnout, získat pružné, flexibilní tělo a dosáhnout vnitřního klidu,je prospěšná pro všechny věkové kategorie.Naše tváře prozradí naše emoce a práce přesčas, když jsme ve stresu, to je ten důvod, proč pak vypadáme starší.


Obličejová jóga = mladistvý vzhled

Obličejová jóga je lepší, trvalejší a mnohem levnější způsob, jak vypadat mladší, rok co rok ... a to už kolem tisíce let.

Mezi hlavní body cvičení patří:

   ■ Čelo: Vymažte vrásky na čele a uvolněte se.

      To vede k uvolnění  a zbavení se stresu.

   ■ Oči: Zlepšete svůj zrak, uvolněte svaly, které  umožňují

      pohybovat očima.Suché oči, bolesti hlavy, rozmazané vidění 

      může být  pryč.

   ■ Tváře a ústa: Jak jste v určitém věku, svalový tonus začíná klesat,

      takže obličej vypadá, jako by to tál, obličejová jóga pomůže!

   ■ Brada: Zbavte  se podbradku a získejte ostřejší čelisti.

   ■ Krk a ramena: Zabráňte tvoření vrásek na krku.



Hlavní přínos jógy je, že  funguje na mysli, stejně jako svaly a všechny orgány, pomáhá aby vaše tělo pracovalo s maximální efektivitou.Žádný botox, žádné operace, žádné pilulky ani krémy. Cvičte pravidelně a spojte to pokud možno i s cvičením, které zlepší prokrvení všech orgánů a detoxikujte tělo. Obličejová Jóga může zbavit vrásek, vrásek smíchu, pokleslých rtů, kruhů pod očima, dvojité brady, podbradku a celkově omladit pokožku. Můžete  zlepšit vidění, detoxikovat tělo atd.


Jóga má léčivé účinky na těchto základních kamenech.Člověk podléhá různým emocím například  hněvu, bolesti, stresu a sebe-nenávisti, to má vliv na naše tělo i když třeba smích je velmi prospěšný , jóga funguje na principu uvolnění svalů, které nesou váhu těchto emocí, a to pomáhá zbavit se stresu a cítit se mnohem lépe.

                                                                        Gimmi